PINOXXIO- Ananda Dansa

MOSTRA DE TEATRE

12/04/2016 15:15 hores

La companyia Ananda Dansa (Premi Nacional de Dansa 2006), després de l’èxit de Peter Pan, presenta una versió contemporània i personal de l’immortal conte de Collodi. Aquest espectacle de dansa, teatre i música en directe tracta de la complexa relació entre pares i fills; de com les ànsies del pare Gepetto per educar al seu plançó són inversament proporcionals a les ganes del fill PinoXXio de què el deixe en pau; de com la vida que tot jove cerca és la que guanya amb les seues pròpies batalles… Aquesta proposta per al públic a partir de 7 anys no abandona el to poètic i divertit que marca el segell de la companyia.

La compañía Ananda Dansa (Premio Nacional de Danza 2006), tras el éxito de Peter Pan, presenta una versión contemporánea y personal del inmortal cuento de Collodi. Este espectáculo de danza, teatro y música en directo trata de la compleja relación entre padres e hijos; de cómo las ansias del padre Gepetto por educar a su vástago son inversamente proporcionales a las ganas del hijo PinoXXio de que lo deje en paz; de cómo la vida que todo joven busca es la que gana con sus propias batallas… Esta propuesta para el público a partir de 7 años no abandona el tono poético y divertido que marca el sello de la compañía.

Durada: 60 minuts
Gènere: Dansa-teatre
Direcció: Rosángeles Valls i Edison Valls
Intèrprets: Ana Luján, Toni Aparisi, Paloma Calderón, Ester Garijo, Miguel Machado, Sara Canet i Cristina Maestre
Producció: Ananda Dansa

Preu de les entrades: 8 euros (pati de butaques) – 6 (amfiteatre i socis del Club de l’Espectador). A la venda en taquilla i a través de la web www.instanticket.es


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles