PLUJA

Clara Peya & Guillem Albà

20/09/2018 07:28 hores

Un espectacle que parla de la vulnerabilitat. De sentir-se petit. Unint la música de la pianista i compositora Clara Peya i les diferents disciplines de Guillem Albà (titelles, gest, teatre visual…), farem un viatge sensible i sincer, de la poètica a l’humor. Un espai petit, un cabuda reduïda. Petites accions. Petites notes musicals. Petites gotes de pluja. Un piano de mitja cua. Una grada. Un públic que envolta l’escena, molt prop de l’acció. Atents als petits detalls. I la imaginació dels dos artistes que juga davant del públic. Cara a cara. Sense lloc als artificis, als trucs, a les falses llàgrimes. La Clara i en Guillem. Sincers, honestos, despullats. Tocant, ballant, mirant-se, cantant.

Un espectáculo que habla de la vulnerabilidad. De sentirse pequeño. Uniendo la música de la pianista y compositora Clara Peya y las diferentes disciplinas de Guillem Albà (títeres, gesto, teatro visual…), haremos un viaje sensible y sincero, de la poética al humor. Un espacio pequeño, un cabida reducida. Pequeñas acciones. Pequeñas notas musicales. Pequeñas gotas de lluvia. Un piano de media cola. Una grada. Un público que rodea la escena, muy cerca de la acción. Atentos a los pequeños detalles. Y la imaginación de los dos artistas que juega ante el público. Frente a frente. Sin lugar a los artificios, a los trucos, a las falsas lágrimas. Clara y Guillem. Sinceros, honestos, desnudos. Tocando, bailando, mirándose, cantando.

Gènere: Teatre / Música
Creació: Marc Angelet, Andreu Martínez, Guillem Albà, Clara Peya
Intèrprets: Guillem Albà i Clara Peya

Públic dalt de l’escenari. Capacitat limitada. Seients en grada no numerada

* Preu de les entrades: 10 euros (general), 8 euros (joves i Club de l’Espectador). A la venda en taquilla i en Internet a través de www.ticketalcoi.com (despeses de distribució, 1,21 euros IVA inclòs).

– Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l’Espectador com en altres conceptes).
– Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.
– Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.
INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles