Presentació Càrrecs Festers

ACTE SOCIAL

27/09/2013 11:31 hores

Un any més el Teatre Calderón d’Alcoi és l’escenari escollit per encetar els actes festers dels Moros i Cristians 2014. Els Càrrecs de les properes Festes de Sant Jordi es presentaran en societat, davant les autoritats festeres, civils i la resta d’alcoians i alcoianes que vulguen compartir amb ells aquests grans moments. Rafael Vilaplana, capità moro representant la filà Llana, Antonio Giner, capità cristià pels Gusmans, Juan Mataix, alferes moro dels ‘Judíos’ i Santiago Giner, alferes cristià pels Vascos, estaran acompanyats pel Sant Jordiet Mario Gisbert, dels Mossàrabs.

Un año más el Teatro Calderón de Alcoi es el escenario escogido para iniciar los actos festeros de los Moros y Cristianos 2014. Los Cargos de las próximas Fiestas de Sant Jordi se presentarán en sociedad, ante las autoridades festeras, civiles y el resto de alcoyanos y alcoyanas que quieran compartir con ellos estos grandes momentos. Rafael Vilaplana, capitán moro representante la filà Llana, Antonio Giner, capitán cristiano por los Guzmanes, Juan Mataix, alférez moro de los Judíos y Santiago Giner, alférez cristiano por los Vascos, estarán acompañados por el Santo Jordiet Mario Gisbert, de los Mozárabes.

Durada: 120 min
Producció: Associació de Sant Jordi
Preu: Invitació
Més informació: Associació de Sant Jordi.
Carrer Sant Miquel 60-62, Alcoi.
Telèfon: 96 554 05 80


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles