PROFESSOR LAZHAR

LA DEPENDENT

27/01/2023 20:00 hores

Un homenatge a la figura del mestre, una gran història d’amor entre la infància i l’aprenentatge. Un cant a l’esperança.

Monòleg de teatre adreçat a públic jove i adult, basat en l’obra Bashir Lazhar (2002) d’Évelyne de la Chenelière, amb direcció de Gemma Miralles i interpretat per Vicent Pastor.
Un home d’origen algerià treballa en una escola quebequesa com a professor substitut. Més enllà del xoc de cultures, el contacte amb els estudiants de sisè el confronta a un esdeveniment violent que va viure fa poc. Ocupat a recompondre la seva personalitat, es lamentarà de la injustícia i la incomprensió de les autoritats escolars.

Bashir Lazhar és una oda al coratge i a la supervivència.

 

Un homenaje a la figura del maestro, una gran historia de amor entre la infancia y el aprendizaje. Un canto a la esperanza.

Monólogo de teatro dirigido a público joven y adulto, basado en la obra Bashir Lazhar (2002) de Évelyne de la Chenelière, con dirección de Gemma Miralles e interpretado por Vicent Pastor.
Un hombre de origen argelino trabaja en una escuela quebequesa como profesor sustituto. Más allá del choque de culturas, el contacto con los estudiantes de sexto le confronta a un acontecimiento violento que vivió recientemente. Ocupado en recomponer su personalidad, se lamentará de la injusticia y la incomprensión de las autoridades escolares.

Bashir Lazhar es una oda al coraje y supervivencia.

 

Espectacle sense numerar. El públic seurà a sobre de l’escenari.


Fitxa artística

Autora: Évelyne de la Chenelière

Direcció: Gemma Miralles

Intèrpret: Vicent Pastor

 

Autora: Évelyne de la Chenelière

Dirección: Gemma Miralles

Intérprete: Vicent Pastor

 

 


Preus i horaris

Preu: 10 €

Durada: 55'

 

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles