III PREMIS SANT JORDI

CERTAMEN DE MÚSICA FESTERA

05/10/2019 19:00 hores

L’Associació de Sant Jordi ha convocat la tercera edició del Premi Sant Jordi d’Interpretació de música festera, que se celebrarà el pròxim 5 d’octubre. La Unió Artística Musical d’Ontinyent, la Unió Musical de Beniarrés i l’Agrupació Musical d’Agullent es disputaran els tres premis.

La Asociación de San Jorge ha convocado la segunda edición del Premi Sant Jordi de interpretación de música festera, que se celebrará el próximo 29 de septiembre. La Unió Artística Musical d’Ontinyent, la Unió Musical de Beniarrés i la Agrupació Musical d’Agullent se disputarán los tres premios.


Fitxa artística

Producció
Associació de Sant Jordi d'Alcoi
Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana
Ajuntament d'Alcoi


Preus i horaris

*Amb invitació.

Més informació sobre les invitacions: 965 54 05 80 (Associació de Sant Jordi d'Alcoi)

Horari de taquilla:
– De dimecres a divendres d’11.30 a 13.30 i de 18 a 20 hores.
– Dissabtes d’11.30 a 13.30 hores.
– Una hora i mitja abans de les representacions.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles