QUERERTE A TI

HOMENATGE A CAMILO SESTO

09/01/2019 17:01 hores

‘Quererte a ti’ és un homenatge a Camilo Sesto, en el qual participen les conegudes veus d’Ángela Carrasco, una de les dives d’Amèrica Llatina durant les dècades de 1970 i 1990, i Paco Arrojo, semifinalista de La Voz. Tots dos artistes interpretaran les conegudes cançons del cantant alcoià acompanyats per la música de la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi.

‘Quererte a ti’ es un homenaje a Camilo Sesto, en el que participan las conocidas voces de Ángela Carrasco, una de las divas de América Latina durante las décadas de 1970 y 1990, y Paco Arrojo, semifinalista de La Voz. Ambos artistas interpretarán las conocidas canciones del cantante alcoyano acompañados por la música de la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi.

Gènere: Música
Producció: Infinity Eventos y Producciones

* Preu de les entrades: 18 euros (Joves fins a 25 Anys i Club de l’Espectador), 25 euros (amfiteatre i llotges) i 30 euros (pati de butaques).

– Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l’Espectador com en altres conceptes).
– Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.
– Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.
INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles