¿QUIÉN ES EL SR- SCHMITT?

AMB JAVIER GUTIÉRREZ I CRISTINA CASTAÑO

09/01/2019 17:20 hores

El senyor i la senyora Carnero sopen tranquil·lament a la seva casa, quan de sobte sona el telèfon. Però els Carnero no tenen telèfon. El misteriós interlocutor insisteix a parlar amb un tal senyor Schmitt… I el que és més estrany encara, els Carnero descobreixen que estan tancats a l’interior d’una casa que no sembla la seva casa: els quadres han canviat, els llibres no són els seus llibres, la roba dels seus armaris no els pertany… El pànic s’apodera de tot. El malson no ha fet més que començar. Són per ventura el senyor i la senyora Carnero, sense saber-ho, el senyor i la senyora Schmitt? Qui està boig? Qui està en possessió de la veritat? Ell? Ella? Els “altres”? L’espectador? Qui és el senyor Schmitt?

El señor y la señora Carnero cenan tranquilamente en su casa, cuando de repente suena el teléfono. Pero los Carnero no tienen teléfono. El misterioso interlocutor insiste en hablar con un tal señor Schmitt… Y lo que es más extraño todavía, los Carnero descubren que están cerrados en el interior de una casa que no parece su casa: los cuadros han cambiado, los libros no son sus libros, la ropa de sus armarios no les pertenece… El pánico se apodera de todo. La pesadilla no ha hecho más que empezar. Son acaso el señor y la señora Carnero, sin saberlo, el señor y la señora Schmitt? Quién está loco? Quién está en posesión de la verdad? Él? Ella? Los “otros”? El espectador? Quién es el señor Schmitt?

Gènere: Teatre
Durada: 90 minuts
Text: Sébastien Thiéry
Versió i direcció: Sergio Peris-Mencheta
Intèrprets: Javier Gutiérrez, Cristina Castaño, Armando Buika, Xabier Murúa i Quique Fernández
Producció: Barco Pirata Producciones Teatrales

* Preu de les entrades: 16 euros (Joves, Club de l’Espectador i Amfiteatre) i 18 euros (Pati de Butaques).

La venda anticipada d’entrades està esgotada. El 5% de la reserva legal de les localitats es posarà a la venda el dia 16 de febrer a partir de les 11:30 hores en la taquilla del Teatre Calderón.

– Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l’Espectador com en altres conceptes).
– Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.
– Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.
INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles