RAIMON

GIRA 'RAIMON A CASA'

23/03/2016 12:10 hores

El cantant valencià Raimon (Xàtiva, 1940) protagonitza entre abril i desembre una gira per diferents localitats valencianes en la qual repassarà “les cançons de la seua vida i una vida de cançons”. Amb aquest tour, batejat com ‘Raimon a casa’, l’artista recupera una relació de “normalitat” amb la seua terra natal, després d’anys actuant “solament de manera anecdòtica” en ella.

El cantante valenciano Raimon (Xàtiva, 1940) protagoniza entre abril y diciembre una gira por diferentes localidades valencianas en la que repasará “las canciones de su vida y una vida de canciones”. Con este tour, bautizado como ‘Raimon a casa’, el artista recupera una relación de “normalidad” con su tierra natal, tras años actuando “solo de manera anecdótica” en ella.

Gènere: Cançó
Producció: Generalitat Valenciana ‘CulturArts’, Annalisa Cortí

Preu de les entrades: 14 i 16 euros (públic general) – 14 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda en taquilla i a través de la web www.instanticket.es


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles