RAIMON

GIRA 'RAIMON A CASA'

23/03/2016 12:10 hores

El cantant valencià Raimon (Xàtiva, 1940) protagonitza entre abril i desembre una gira per diferents localitats valencianes en la qual repassarà “les cançons de la seua vida i una vida de cançons”. Amb aquest tour, batejat com ‘Raimon a casa’, l’artista recupera una relació de “normalitat” amb la seua terra natal, després d’anys actuant “solament de manera anecdòtica” en ella.

El cantante valenciano Raimon (Xàtiva, 1940) protagoniza entre abril y diciembre una gira por diferentes localidades valencianas en la que repasará “las canciones de su vida y una vida de canciones”. Con este tour, bautizado como ‘Raimon a casa’, el artista recupera una relación de “normalidad” con su tierra natal, tras años actuando “solo de manera anecdótica” en ella.

Gènere: Cançó
Producció: Generalitat Valenciana ‘CulturArts’, Annalisa Cortí

Preu de les entrades: 14 i 16 euros (públic general) – 14 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda en taquilla i a través de la web www.instanticket.es


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles