ROMEO Y JULIETA- TEATRO CLÁSICO DE SEVILLA

MOSTRA DE TEATRE

27/05/2021 20:30 hores

Romeo i Julieta de William Shakespeare, és per a molts una obra perfecta, una icona, i un clàssic de la literatura mundial. És una història d’amor que es cou en la marmita de l’odi. Un odi que enfronta a famílies, pobles, nacions o ideologies, i que impedeix que prosperen els sentiments més purs entre dos joves. Com pot germinar l’amor entre joves de bàndols oposats en aquest pantà on habita el rancor? Què poden fer ells per a escapar d’aquest pantà? Les arenes movedisses de la tragèdia els tenen atrapats i encara que pretenguen fugir, el destí juga amb les cartes marcades. Coneixem aquests odis, venjances, guerres, enfrontaments que semblen consolidats en la nit dels temps. La nostra proposta s’assentisca des d’aquest perill, aquest sentiment que podreix i destrossa els llaços de convivència, i com s’enfronten Romeo i Julieta a aquesta devastació.

Romeo y Julieta de William Shakespeare, es para muchos una obra perfecta, un icono, y un clásico de la literatura mundial. Es una historia de amor que se cuece en la marmita del odio. Un odio que enfrenta a familias, pueblos, naciones o ideologías, y que impide que prosperen los sentimientos más puros entre dos jóvenes. ¿Cómo puede germinar el amor entre jóvenes de bandos opuestos en esa ciénaga donde habita el rencor? ¿Qué pueden hacer ellos para escapar de ese pantano? Las arenas movedizas de la tragedia los tienen atrapados y aunque pretendan huir, el destino juega con las cartas marcadas. Conocemos estos odios, venganzas, guerras, enfrentamientos que parecen cimentados en la noche de los tiempos. Nuestra propuesta se asienta desde ese peligro, ese sentimiento que pudre y destroza los lazos de convivencia, y cómo se enfrentan Romeo y Julieta a esa devastación.

PREMIS MAX 2020
– MILLOR ESPECTACLE DE TEATRE
– MILLOR DIRECCIÓ
– MILLOR ADAPTACIÓ TEATRAL
– MILLOR VESTUARI

Catàleg de la Mostra de Teatre d’Alcoi 2021.


Fitxa artística

Versió i direcció escènica
Alfonso Zurro (ADE)

Intèrprets
Ángel Palacios, Lara Grados, Antonio Campos, Rebeca Torres, Amparo Marín, Manuel Monteagudo, Jose Luis Bustillo, Santi Rivera: Mercucio i Luis Alberto Domínguez

Producció
Noelia Diez i Juan Motilla


Multimèdia


Preus i horaris

Preu 10 euros

+ Despeses de gestió 1'21€ online

Durada: 105 minuts

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

* No es vendran entrades abans de la funció.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

ATENCIÓ! Llegir detingudament 'Protocol Covid-19'.

Abans de comprar les entrades, tingues present:

Seguint la normativa de reducció d'aforament, es deixaran dues butaques lliures a cada costat del bloc de butaques ocupades.

- Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

Antes de comprar tus entradas, ten en cuenta lo siguiente:

Siguiendo la normativa de reducción de aforo, se dejarán dos butacas libres a cada lado del bloque de butacas ocupadas.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

--------

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

Calendari d'espectacles