Sainets festers: L’invent de Casimiro

CICLE FESTER

30/03/2014 10:25 hores

El Quadre Artístic de l’Associació de Sant Jordi posa a escena ‘L’invent de Casimiro’, obra d’Emili Carbonell Cremades que va resultar guanyadora del Concurs de Teatre que organitza la màxima entitat festera.

Venda de localitats a Capitoné (carrer Sant Llorenç), El Cosidor (carrer Sabadell) i Floristeria Rosa Mary (carrer Santa Rosa), també a l’Oficina de Turisme i a la taquilla del Calderón abans de les representacions.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles