TU A CANÀRIES I JO A FESTES

SAINET FESTER

23/03/2016 11:58 hores

Un text original de Carlos Richart i dirigit per Marisa Albero.

Intèrprets: Alfonso Jordà, Paco Aznar, Chelo Díez, Carmina Aznar, Adri Pons, Óscar Antolí, Raül Ponsoda, Óscar Martínez, Juan Javier Gisbert i Amparo Casabuena.

Venda de localitats:
A partir del 21 de març a Capitoné Interiors (Sant Llorenç 13), Merceria ‘El Cosidor’ (Sant Eloi 9) i Floristeria Rosa Mary (Santa Rosa 25), a l’Oficina de Turisme (Plaça d’Espanya) el dijous 14 i divendres 15 de 10 a 14 i de 16 a 18, i a la taquilla del Teatre Calderón abans de les representacions.

Més informació: Quadre Artístic de l’Associació de Sant Jordi d’Alcoi.

** Funcions: divendres 15 d’abril (20.30 hores) i dissabte 16 d’abril (18 i 20.30 hores).


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles