SAKAPATÚ

OBRA SOCIAL 'LA CAIXA'

23/03/2016 11:49 hores

El grup Sakapatú ens proposa un viatge que va començar fa més de 500 anys amb sons de l’Imperi inca i va continuar amb la música del Renaixement que van dur fins a aquelles terres els conqueridors espanyols. Veurem com aquestes dues maneres d’entendre la música es van fusionar en el folklore andí i descobrirem també la petjada africana que els esclaus que van arribar a les costes del Perú van aportar a la cultura musical de la zona. I tot això amb l’energia i la il·lusió d’aquests set joves músics, que ens faran gaudir i participar d’un espectacle ple de sorpreses i emocions.

El grupo Sakapatú nos propone un viaje que empezó hace más de 500 años con sonidos del Imperio inca y continuó con la música del Renacimiento que llevaron hasta aquellas tierras los conquistadores españoles. Veremos como estas dos maneras de entender la música se fusionaron en el folclore andino y descubriremos también la huella africana que los esclavos que llegaron a las costas del Perú aportaron a la cultura musical de la zona. Y todo esto con la energía y la ilusión de estos siete jóvenes músicos, que nos harán disfrutar y participar de un espectáculo lleno de sorpresas y emociones.

Gènere: Música andina
Intèrprets: Gaddafi Nuñez (calaix peruà, bombo leguero, capseta, maixella i veu), Erkki Nylund (txarango, baix, guitarra, flautes andines i veu), Diego Abarca (guitarra, tiple, flautes andines i veu) i Pablo Giménez (flauta travesera, flautes andines, percussió i veu)
Producció: Fundació Obra Social La Caixa

* Funcions escolars concertades


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles