SALVEM EL MÓN

ESCOLA CRESCENDO i ESCOLA MPAL. DE TEATRE

11/05/2023 19:30 hores

Una col·laboració entre els alumnes i professors de l’escola de música Crescendo i l’Escola Municipal de Teatre, amb la col·laboració amb Ausiàs Gisbert com a director musical.

“Els guardians de la Galàxia”, habitants del Planeta “Hero” han detectat una anomalia en el sistema Solar, hi ha un planeta anomenat Terra que esta patint una perillosa transformació, des de els seu observatori han detectat un gran forat en la capa d’ozó i el planeta està canviant de color degut al canvi climàtic. Decideixen viatjar a la Terra on es troben amb la benvinguda del col·lectiu “Univers Viu”, un grup d’ufòlegs, astrònoms i mags, que ja havien detectat la seua arribada. Una associació ecologista amb científics activistes estan lluitant en contra d’un macro projecte que deteriora el medi ambient, afavorint el canvi climàtic i destrossant la natura. Tots plegats, lluitaran per a parar el projecte i, amb l’ajuda dels “Guardians de la Galàxia”, facilitaran que els humans prenguin consciència del planeta.

Una colaboración entre los alumnos y profesores de la escuela de música Crescendo y la Escuela Municipal de Teatro, con la colaboración con Ausiàs Gisbert como director musical.

“Los guardianes de la Galaxia”, habitantes del Planeta “Hero” han detectado una anomalía en el sistema Solar, hay un planeta llamado Tierra que esta sufriendo una peligrosa transfor-mación, desde su observatorio han detectado un gran agujero en la capa de ozono y el planeta está cambiando de color debido al cambio climático. Deciden viajar a la Tierra donde se encuentran con la bienvenida del colectivo “Universo Vivo”, un grupo de ufólogos, astrónomos i magos, que ya habían detectado su llegada. Una asociación ecologista con científicos activistas están luchando en contra de un macro proyecto que deteriora el medio ambiente, favoreciendo el cambio climático y destrozando la naturaleza. Todos juntos lucharán para detener el proyecto y, con la ayuda de los “Guardianes de la Galaxia”, facilitarán que los humanos tomen conciencia del planeta.


Fitxa artística

Autors i direccio: Rosa Fraj i Carles Sellés
Direcció musical: Ausias Gisbert


Preus i horaris

Entrada gratuïta amb invitació

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles