SAMANTHA

11/12/2021 21:00 hores

Samantha Gilabert (Samantha) es va donar a conéixer en l’última edició del programa Operación Triunfo. Les seues interpretacions i la seua peculiar idiosincràsia la van fer destacar en el programa d’una forma notable, provocant així que es creara al seu voltant una gran legió de fans que la segueixen apassionadament. Cada single que ha tret s’ha col·locat núm. 1 en iTunes a Espanya, l’Argentina, el Perú i Xile. Amb el seu primer disc en solitari, ‘Nada’, va entrar directament al número 2 de la llista de vendes al nostre país, i en ell l’artista alacantina es rebel·la com una de les grans veus femenines de la música a Espanya.

Samantha Gilabert (Samantha) se dio a conocer en la última edición del programa Operación Triunfo. Sus interpretaciones y su peculiar idiosincrasia la hicieron destacar en el programa de una forma notable, provocando así que se creara a su alrededor una gran legión de fans que la siguen apasionadamente. Cada single que ha sacado se ha colocado nº1 en iTunes en España, Argentina, Perú y Chile. Con su primer disco en solitario, ‘Nada’, entró directamente al número 2 de la lista de ventas en nuestro país, y en él la artista alicantina se rebela como una de las grandes voces femeninas de la música en España.


Multimèdia


Preus i horaris

Preu 10 euros

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles