SANT ANDREU JAZZ BAND

5é Aniversari Crescendo

22/12/2017 12:02 hores

El que va començar en 2006 com un projecte educatiu de la Escola Municipal de Música de Sant Andreu s’ha consolidat com una magnífica orquestra de jazz, integrada per joves músics amb una edat que va dels 9 als 20 anys. Aquest assoliment ha sigut possible gràcies a la labor pedagògica del seu director, el saxofonista Joan Chamorro.

Lo que empezó en 2006 como un proyecto educativo de la Escola Municipal de Música de Sant Andreu se ha consolidado como una magnífica orquesta de jazz, integrada por jóvenes músicos con una edad que va de los 9 a los 20 años. Este logro ha sido posible gracias a la labor pedagógica de su director, el saxofonista Joan Chamorro.

Direcció: Joan Chamorro
Producció: Sant Andreu Jazz Band – Escola de Música Crescendo

* Preu de les entrades: 15 euros (pati de butaques), 12 euros (amfiteatre) 10 euros (Club de l’Espectador i Joves fins a 25 anys). Els xiquets i xiquetes de 3 anys o més menuts no han de comprar entrada però sí que han de recollir una invitació en la taquilla. A la venda en taquilla i a Internet a través de www.ticketalcoi.com (despeses de distribució, 1,21 euros IVA inclòs).


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles