SEMPERE

OTRA DANZA

02/03/2024 19:00 hores

Moviment, llum, vibració i dinamisme són punts clau en l’obra d’Eusebi Sempere, figura referent en la configuració de la modernitat artística del país en la segona meitat del s. XX.

Com a proposta del Museu d’Art Contemporani d’Alacant per commemorar el centenari del seu naixement, Asun Noales explora de manera meticulosa i delicada la tridimensionalitat dels cossos en l’espai, l’ús de la llum i la recerca d’una obra cinètica i òpticament seductora per a la plàstica escènica.

El volum, la plasticitat, la repetició, el ritme, la musicalitat i la poesia tenen cabuda en aquest viatge abstracte i dansat que travessa l’obra de Sempere com una partitura de moviment, utilitzant-la com a punt de partida per a la composició de les escenes.

 

Movimiento, luz, vibración y dinamismo son puntos clave en la obra de Eusebi Sempere, figura referente en la configuración de la modernidad artística del país en la segunda mitad del s. XX.

Como propuesta del Museo de Arte Contemporáneo de Alicante para conmemorar el centenario de su nacimiento, Asun Noales explora de una manera meticulosa y delicada la tridimensionalidad de los cuerpos en el espacio, el uso de la luz y la búsqueda de un trabajo cinético y ópticamente seductor para la plástica escénica.

El volumen, la plasticidad, la repetición, el ritmo, la musicalidad y la poesía tienen cabida en este viaje abstracto y danzado que atraviesa la obra de Sempere como una partitura de movimiento, usándola como punto de partida para la composición de las escenas.


Fitxa artística

Direcció I coreografIa: Asun Noales
Intérpret: Aaron Vázquez, Asun Noales, Diana Huertas, Eila Valls, Federica Fasano, Marta Santacatalina, Rosanna Freda, Salvador Rocher.
Composició I interpretació musical: Jorge Da Rocha


Multimèdia


Tickets

Comprobando disponibilidad de entradas...

Preus i horaris

Preu: 10 €

Durada: 65'

Horari de taquilla:

- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

COMPRAR TICKETS »
Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles