SENTIMENTS – Mostra de Teatre

FAULA TEATRE

04/04/2017 15:03 hores

‘Sentiments’ és un espectacle de dansa i de teatre sobre la mirada innocent i lliure de perjudicis d’un xiquet al respecte del món que ens envolta. Cada escena, dirigida per els titulars de les acadèmies de dansa, representa un sentiment o sentiments que ens desperta el món actual en què vivim. És la primera experiència de treball d’uns quants actors i actrius de Faula Teatre amb companyies de dansa d’Alcoi. L’origen d’aquest espectacle és una col·laboració de Faula Teatre i Rotary Club Alcoi. La recaptació d’aquest espectacle aprofitarà perquè Faula Teatre continue amb la seua tasca creativa.

‘Sentiments’ es un espectáculo de danza y de teatro sobre la mirada inocente y libre de perjuicios de un niño acerca del mundo que nos rodea. Cada escena, dirigida por los titulares de las academias de danza, representa un sentimiento o sentimientos que nos despierta el mundo actual en que vivimos. Es la primera experiencia de trabajo de unos cuántos actores y actrices de Faula Teatre con compañías de danza de Alcoi. El origen de este espectáculo es una colaboración de Faula Teatre y Rotary Club Alcoi. La recaudación de este espectáculo servirà para que Faula Teatre continúe con su tarea creativa.

Durada: 60 minuts
Gènere: Teatre-dansa d’inclusió
Autor i director: Paco Valls, sobre una versió ‘molt lliure’ del Petit Príncep
Intèrprets: Actors i actrius de Faula Teatre, Ballet Inma Cortés, Masters Ballet, Ballet Virginia Bolufer, D3 Asociación Jóvenes Artistas, Centro de Danza B&B, Estudi de dansa Maite Ponsoda, Danzas Al Azraq, Ballet Carmina Nadal, Conservatori de Dansa d’Alcoi, Ballet Elena Tudela i Ballet Rafa Felipe.
Producció: Faula Teatre

* Preu de les entrades: 5 euros. A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.ticketalcoi.com.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles