SENTIMENTS

AMOR DISCOS

09/01/2019 16:47 hores

En 2016 neix l’Escola Grup Teatral Amor Discos. Des d’aquest moment han anat formant actors i actrius, molts dels quals formen part del grup teatral a dia de hui. ‘Sentiments’ recull 8 escenes escrites i interpretades pels alumnes i alumnes d’Amor Discos. S’ha escollit aquesta obra extraient les millors escenes improvisades que s’han anat creant a les seues classes i que han anat despertant fortes emocions i aprenentatges en tots els membres de l’agrupació, tant interpretant-les com observant-les. Editades i millorades, conformen ‘Sentiments’. El millor del teatre amateur, amb les emocions a flor de pell, treballades amb molt amor.

En 2016 nace la Escuela Grupo Teatral Amor Discos. Desde ese momento han ido formando actores y actrices, muchos de los cuales forman parte del grupo teatral a día de hoy. ‘Sentiments’ recoge 8 escenas escritas e interpretadas por los alumnos y alumnos de Amor Discos. Se ha escogido esta obra extrayendo las mejores escenas improvisadas que se han ido creando en sus clases y que han ido despertando fuertes emociones y aprendizajes en todos los miembros de la agrupación, tanto interpretándolas cómo observándolas. Editadas y mejoradas, conforman ‘Sentiments’. Lo mejor del teatro amateur, con las emociones a flor de piel, trabajadas con mucho amor.

Gènere: Teatre
Durada: 90 minuts
Producció: Amor Discos

Preu de les entrades: 10 euros. Funció a benefici de l’Associació Contra el Càncer d’Alcoi i Comarca.

– Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.
– Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.
INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles