SEPAREU-VOS JUNTS!

LA DEPENDENT

11/10/2019 20:30 hores

Separeu-vos junts! recrea algunes de les situacions que poden viure els xiquets quan els seus pares se separen i refan les seues vides amb altres parelles i de la manera que tenen els infants d’adaptar-se a aquestes noves circumstàncies. Veure’m com afloren en Júlia, una xiqueta de 10 anys, sentiments nocius d’abandó, d’ira, de culpa, de tristesa i alhora com buscarà solucions (moltes vegades ben ocurrents, decidides i vistes des de fora ben divertides) perquè els pares arriben a acords i que normalitzen la seua relació després del divorci, amb cordialitat i cooperació.

Separeu-vos junts! recrea algunas de las situaciones que pueden vivir los niños de padres separados que rehacen su vida con otras parejas y de la manera como estos se adaptan a las nuevas circunstancias. Veremos de qué manera afloran en Julia, una niña de diez años, sentimientos nocivos de abandono, ira, culpa, tristeza, pero también de cómo busca soluciones (muchas veces muy ocurrentes, determinantes y vistas desde fuera muy divertidas) para que los padres lleguen a acuerdos y normalicen su relación, con cordialidad y cooperación.


Fitxa artística

Text
Gemma Miralles

Direcció
Pepa Miralles

Intèrprets
Natàlia Nadal, Gemma Miralles, Vicent Pastor, Marta Chiner, Jordi Ballester, Inés Fernández, Aina Gimeno


Multimèdia


Preus i horaris

Preu 8, 10 i 12€

Durada: 75 minuts

Horari de taquilla:
– De dimecres a divendres d’11.30 a 13.30 i de 18 a 20 hores.
– Dissabtes d’11.30 a 13.30 hores.
– Una hora i mitja abans de les representacions.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

- Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.

Calendari d'espectacles