SERGEI YEROKHIN – Associació d’Amics de la Música *CANVI D’UBICACIÓ*

MÚSICA DE CAMBRA

02/04/2015 15:32 hores

Benvolguts amics i amigues,
Us comuniquem que per motius aliens al Teatre Calderón d’Alcoi, l’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi ha decidit que el concert previst per a aquest pròxim divendres 22 de maig a les 20 hores en el Calderón, a càrrec de Sergei Yerokhin i el Martín i Soler International Ensemble, es trasllada al Cercle Industrial, mateix dia i mateixa hora.
La Junta de l’Associació preveurà seients en lloc preferencial per als associats i públic que disposen d’entrada numerada.
Moltes gràcies i una cordial salutació.

————–

Reconegut com a pianista de gran categoria i un dels mes brillants de la seua generació, Sergei Yerokhin ha actuat en les prestigioses sales de concert: Wigmore Hall de Londres, Herkulessal de Munich, Teatre Colón de Buenos Aires, Gran Sala Verdi de Milà, Gran Sala del Conservatori de Moscou, Moscow International Performance Arts Center o Filharmònica de Sant Petersburg… havent treballat així mateix amb les millors orquestres mundials com les Filharmòniques de Moscou, Sant Petersburg o Sydney. En aquest concert que clausurarà la III Setmana Gran del Piano de l’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi, estarà acompanyat en la segona part pel ‘Martín i Soler Internacional Ensemble’, conjunt integrat per músics internacionals de primeríssim nivell integrants de l’Orquestra del Palau dels Arts Reina Sofia de València.

Reconocido como pianista de gran categoría y uno de los más brillantes de su generación, Sergei Yerokhin ha actuado en las prestigiosas salas de concierto: Wigmore Hall de Londres, Herkulessal de Munich, Teatro Colón de Buenos Aires, Gran Sala Verdi de Milán, Gran Sala del Conservatorio de Moscú, Moscow International Performance Arts Center o Filarmónica de San Petersburgo… habiendo trabajado asimismo con las mejores orquestas mundiales como las Filarmónicas de Moscú, San Petersburgo o Sydney. En este concierto que clausurará la III Semana Grande del Piano de la Asociación de Amigos de la Música de Alcoy, estará acompañado en la segunda parte por el ‘Martín i Soler Internacional Ensemble’, conjunto integrado por músicos internacionales de primerísimo nivel integrantes de la Orquesta del Palau de les Arts Reina Sofía de Valencia.

Durada: 100 minuts
Gènere: Música de cambra, s’interpretaran obres d’Elgar, Liszt/Bellini i Beethoven
Intèrprets: Sergei Yerokhin (piano) i Martín i Soler Internacional Ensemble
Producció: Associació d’Amics de la Música d’Alcoi

Preu: entre els 18 i els 25 euros. Entrades a la venda a taquilla i a través d’InstanTicket.es. Més informació a l’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi (carrer Santa Llúcia, 3).


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles