SHAKESPEARE EN BERLÍN

ARDEN PRODUCCIONES

09/01/2019 17:49 hores

Berlín 1933. Aquesta és la història de tres amics. Martin i Elsa, -una parella de jovençans vinculats al món del cinema alemany de l’època-, i Leo, un actor de teatre d’ascendència jueva. Els tres comparteixen la vida alegre dels anys 30. El cinema dels estudis UFA, el teatre i els cabarets berlinesos… però tot això es veurà truncat per l’ascensió del nazisme al poder. Durant quatre períodes concrets (1933, 1938, 1941 i 1946) assistim al pas del temps i les seves conseqüències en la vida d’aquests tres personatges. Els esdeveniments marcaran els seus rumbs: l’incendi del Reichstag, la nit dels cristalls trencats, la guerra i el final dels judicis de Nüremberg. Una nit tindrà lloc un succés que marcarà les seves relacions, les seves vides i la destinació de cadascun.

Berlín 1933. Esta es la historia de tres amigos. Martin y Elsa, -una pareja de recién casados vinculados en el mundo del cine alemán de la época-, y Leo, un actor de teatro de ascendencia judía. Los tres comparten la vida alegre de los años 30. El cine de los estudios UFA, el teatro y los cabarets berlineses… pero todo esto se verá truncado por la ascensión del nazismo al poder. Durante cuatro periodos concretos (1933, 1938, 1941 y 1946) asistimos al paso del tiempo y sus consecuencias en la vida de estos tres personajes. Los acontecimientos marcarán sus rumbos: el incendio del Reichstag, la noche de los cristales rotos, la guerra y el final de los juicios de Nüremberg. Una noche tendrá lugar un suceso que marcará sus relaciones, sus vidas y el destino de cada uno.

Candidat a tres categories en els Premis MAX 2017: Millor espectacle teatral, Millor autoria i Millor actor de repartiment. Finalista a Millor actor de repartiment.
Recomanat per la Xarxa Nacional de Teatres i Auditoris en 2017.
Premis Millor Espectacle i Millor Text en T.O.C. 2017 del Puig de Santa María
Finalista en 5 candidatures en el XX Certamen Nacional Garnacha de Rioja 2018.

Gènere: Teatre
Durada: 75 minuts
Text i direcció: Chema Cardeña
Intèrprets: Iria Márquez, Juan Carlos Garés i Chema Cardeña
Producció: Arden Producciones

* Preu de les entrades: 10 euros (Joves i Club de l’Espectador) i 12 euros (públic general).

– Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l’Espectador com en altres conceptes).
– Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.
– Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.
INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles