SÍLVIA PÉREZ CRUZ

Presenta ‘Vestida de nit’

22/12/2017 12:12 hores

Després de tres anys tocant junts en directe cercant sense prejudicis i amb alegria una sonoritat pròpia, Sílvia Pérez Cruz decideix gravar i girar aquest espectacle acompanyada i acompanyant a cinc còmplices de luxe sota el nom de la cançó que van escriure els seus pares fa més de trenta anys, ‘Vestida de nit’. El quintet com a guitarra, com a ales, el quintet com un.

Tras tres años tocando juntos en directo buscando sin prejuicios y con alegría una sonoridad propia, Sílvia Pérez Cruz decide grabar y girar este espectáculo acompañada y acompañando a cinco cómplices de lujo bajo el nombre de la canción que escribieron sus padres hace más de treinta años, ‘Vestida de nit’. El quinteto como guitarra, como alas, el quinteto como uno.

Durada: 90 minuts
Gènere: Música
Intèrprets: Sílvia Pérez Cruz (veu), Miquel Àngel Cordero (contrabaix), Joan Antoni Pich (violoncel), Elena Rey (violí), Anna Aldomà (viola) i Carlos Montfort (violí)
Producció: Un Millón de Producciones

ENTRADES ANTICIPADES EXHAURIDES. LES ÚLTIMES LOCALITATS DE LA RESERVA LEGAL ES VENDRAN A LA TAQUILLA EL DISSABTE 3 DE MARÇ A PARTIR DE LES 18 HORES.
* Preu de les entrades: 28 euros (pati de butaques), 25 euros (amfiteatre) 25 euros (Club de l’Espectador). Els xiquets i xiquetes de 3 anys o més menuts no han de comprar entrada però sí que han de recollir una invitació en la taquilla. A la venda en taquilla i a Internet a través de www.ticketalcoi.com (despeses de distribució, 1,21 euros IVA inclòs).


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles