SINERGIA 3.0

Cía. Nueveuno

30/08/2016 12:00 hores

Circ contemporani que combina tècniques malabars, manipulació d’objectes, verticals i dansa. Música, escenografia, il·luminació i emocions evolucionen paral·leles. Adaptació i conflictes personals d’una societat individualista tractats des d’una mirada conceptual: de la fusta al metall, de l’acústic a l’electrònic, del natural al complex, de la individualitat a la cohesió… la Sinergia.

Circo contemporáneo que combina técnicas malabares, manipulación de objetos, verticales y danza. Música, escenografía, iluminación y emociones evolucionan paralelas. Adaptación y conflictos personales de una sociedad individualista tratados desde una mirada conceptual: de la madera al metal, de lo acústico a lo electrónico, de lo natural a lo complejo, de la individualidad a la cohesión… la Sinergia.

Durada: 60 minuts
Gènere: Circ
Idea origial i direcció: Jorge Silvestre
Intèrprets: Stefano Fabris, Miguel Frutos, Josu Montón i Jorge Silvestre
Producció: Cía. Nueveuno

Preu de les entrades: 5 i 6 euros (públic general) – 5 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.instanticket.es.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles