EL SOLDADITO DE PLOMO (*presentació de temporada)

IRÚ Teatro

20/06/2016 09:53 hores

Cada nit, mentre els xiquets dormen, els joguets cobren vida. Però aquesta nit és especial, avui se celebra el Gran Festival i serà durant aquesta festa quan un soldadet de plom, a qui li falta una cama, i una ballarina de paper, s’enamoraran. Però el gelós bufó, espentarà al soldadet per la finestra per a apartar-lo de la seua estimada. A partir d’aquest moment començarà una gran aventura en la qual el soldat lluitarà per tornar a casa i salvar a la seua estimada. El teatre negre es barreja amb la màgia de les titelles mogudes mitjançant la tècnica japonesa del ‘bunraku’ i la il·lusió del teatre d’ombres per a acostar el famoso conte d’Hans Christian Andersen a tots els públics, com mai abans l’havien vist.

Cada noche, mientras los niños duermen, los juguetes cobran vida. Pero esta noche es especial, hoy se celebra el Gran Festival y será durante esta fiesta donde un soldadito de plomo, al que le falta una pierna y una bailarina de papel se enamorarán. Pero el celoso bufón, empujará al soldadito por la ventana para apartarlo de su amada. A partir de este momento empezará una gran aventura en la que el soldado luchará por volver a casa y salvar a su amada. El teatro negro se mezcla con la magia de los títeres movidos mediante la técnica japonesa del bunraku y la ilusión del teatro de sombras para acercar el famoso cuento de Hans Christian Andersen a todos los públicos, como nunca antes lo habían visto.

Durada: 60 minuts
Gènere: Teatre d’objectes
Autor: Christian Andersen
Direcció: Ricardo Cristóbal
Intèrprets: Javier del Arco, Zoe Sepúlveda, Raúl Amores, Aitor Presa i Ricardo Cristóbal
Producció: IRÚ Teatro

Preu de les entrades: accés lliure amb invitació. Les invitacions es poden recollir al Centre Cultural Mario Silvestre o al Teatre Calderón d’Alcoi.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles