EL SOLDADITO DE PLOMO (*presentació de temporada)

IRÚ Teatro

20/06/2016 09:53 hores

Cada nit, mentre els xiquets dormen, els joguets cobren vida. Però aquesta nit és especial, avui se celebra el Gran Festival i serà durant aquesta festa quan un soldadet de plom, a qui li falta una cama, i una ballarina de paper, s’enamoraran. Però el gelós bufó, espentarà al soldadet per la finestra per a apartar-lo de la seua estimada. A partir d’aquest moment començarà una gran aventura en la qual el soldat lluitarà per tornar a casa i salvar a la seua estimada. El teatre negre es barreja amb la màgia de les titelles mogudes mitjançant la tècnica japonesa del ‘bunraku’ i la il·lusió del teatre d’ombres per a acostar el famoso conte d’Hans Christian Andersen a tots els públics, com mai abans l’havien vist.

Cada noche, mientras los niños duermen, los juguetes cobran vida. Pero esta noche es especial, hoy se celebra el Gran Festival y será durante esta fiesta donde un soldadito de plomo, al que le falta una pierna y una bailarina de papel se enamorarán. Pero el celoso bufón, empujará al soldadito por la ventana para apartarlo de su amada. A partir de este momento empezará una gran aventura en la que el soldado luchará por volver a casa y salvar a su amada. El teatro negro se mezcla con la magia de los títeres movidos mediante la técnica japonesa del bunraku y la ilusión del teatro de sombras para acercar el famoso cuento de Hans Christian Andersen a todos los públicos, como nunca antes lo habían visto.

Durada: 60 minuts
Gènere: Teatre d’objectes
Autor: Christian Andersen
Direcció: Ricardo Cristóbal
Intèrprets: Javier del Arco, Zoe Sepúlveda, Raúl Amores, Aitor Presa i Ricardo Cristóbal
Producció: IRÚ Teatro

Preu de les entrades: accés lliure amb invitació. Les invitacions es poden recollir al Centre Cultural Mario Silvestre o al Teatre Calderón d’Alcoi.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles