SOLEÁ MORENTE – DIA DE LA DONA

22/02/2019 18:31 hores

Tot va sorgir amb un tema. Va emergir com per encantament ‘Ya no solo te veo a ti’ i això resultaria ser l’embrió d’Ole lorelei, el nou àlbum de Soleá Morente, una col·lecció de xicotetes joies i joies no tan xicotetes a mig camí entre l’elegància pop i l’espontaneïtat flamenca. La filla mitjana d’Enrique Morente i la balladora Aurora Carbonell oscil·la entre un i un altre estil per a tancar un àlbum més eclèctic que el seu anterior ‘Tendrá que haber un camino’ (2015), el seu debut en solitari.

Todo surgió con un tema. Emergió como por encantamiento ‘Ya no solo te veo a ti’ y eso resultaría ser el embrión de Ole lorelei, el nuevo álbum de Soleá Morente, una colección de pequeñas joyas y joyas no tan pequeñas a medio camino entre la elegancia pop y la espontaneidad flamenca. La hija mediana de Enrique Morente y la bailaora Aurora Carbonell oscila entre uno y otro estilo para cerrar un álbum más ecléctico que su anterior ‘Tendrá que haber un camino’ (2015), su debut en solitario.

Génere: Flamenc i pop
Intèrprets: Soleá Morente, José Ubago, Edu Espín, Rocío Morales i Luismi Jiménez
Producció: El Volcán Música – Ajuntament d’Alcoi

* Entrada lliure. Invitacions disponibles en la taquilla del Teatre Calderón en el seu horari habitual i dues hores abans del concert.

 


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles