SOLIDARIS PER L’AUTONOMIA PERSONAL

ACTE SOCIAL

15/09/2015 11:05 hores

L’Associació de Veïns i Veïnes de Batoi fa una crida a la solidaritat per l’autonomia personal. Amb aquesta gala multidisciplinària agrupa la música tradicional, el teatre amateur, el cant tradicional, la dansa oriental i la música pop a benefici de la Plataforma per la Dependència de l’Alcoià i el Comtat. Una ocasió per a reflexionar des del divertiment i les activitats lúdiques, tot sense perdre de vista que la solidaritat amb els companys i amb els veïns ens beneficia a tots en conjunt i ens fa conviure dins d’una societat més sana.

La Asociación de Vecinos y Vecinas de Batoi hace un llamamiento a la solidaridad por la autonomía personal. Con esta gala multidisciplinaria agrupa la música tradicional, el teatro amateur, el canto tradicional, la danza oriental y la música pop a beneficio de la Plataforma por la Dependencia de l’Alcoià y el Comtat. Una ocasión para reflexionar desde el divertimento y las actividades lúdicas, sin perder de vista que la solidaridad con los compañeros y con los vecinos nos beneficia a todos en conjunto y nos hace convivir dentro de una sociedad más sana.

Gènere: Gala multidisciplinar
Intèrprets: Grup de Teatre ‘El Llavador’ amb el sainet “Entre Àfrica i Alcoi”, el grup de música Júlia, el Grup de Dansa Oriental del Centre de Relaxació “Siéntete”, el Grup de Danses “Les Comarques”, la Rondalla Sant Jordi i Pep Gimeno “Botifarra”.
Producció: Associació de Veïns i Veïnes de Batoi

* Recollir invitacions gratuïtes al Centre Cultural o al Teatre Calderón.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles