SOMNIS DE TEATRE

COMPANYIA ELS CARLINS - TEATRAM

16/10/2022 18:00 hores

Al Nova York de la dècada dels anys 30, un grup d’actrius lluiten cada dia per aconseguir el difícil somni de triomfar als escenaris de Broadway. A la modesta pensió Footlights, s’hi allotgen l’actriu de vocació i fidel a la veritat del teatre, l’actriu els dies de glòria de la qual s’han acabat, l’actriu que s’abandona a la desesperació davant dels obstacles, l’actriu que prefereix optar per un camí més fàcil en el món del cinema i l’actriu sense massa talent que només anhela la fama; totes diferents, però totes compartint la valentia de lluitar per aconseguir els seus propis somnis.

COMPANYIA ELS CARLINS
La Companyia Els Carlins és l’hereva natural de l’històric Casal Familiar Recreatiu, una entitat centenària amb una gran tradició teatral que es va disoldre com a tal, el març del 2020 i que va ser absorbida per la Fundació Privada Cultura i Teatre, que és l’entitat administradora de l’equipament i les seves activitats, formacions teatrals i muntatges de la Companyia. La Companyia té una llarga trajectòria teatral amb un llarg currículum d’obres. Les dues últimes produccions de la Companyia Els Carlins són ‘Play Strindberg’ estrenada el 4 de setembre de 2021 i ‘Somnis de Teatre’ estrenada el 20 de novembre del mateix any.

Pots descarregar-te el tríptic de la Mostra de Teatre Amateur ací: TEATRAM

Durada: 90 minuts

 

En el Nueva York de la década de los años 30, un grupo de actrices luchan cada día para conseguir el difícil sueño de triunfar en los escenarios de Broadway. En la modesta pensión Footlights, se alojan la actriz de vocación y fiel en la verdad del teatro, la actriz los días de gloria de la cual se han acabado, la actriz que se abandona a la desesperación ante los obstáculos, la actriz que prefiere optar por un camino más fácil en el mundo del cine y la actriz sin demasiado talento que solo anhela la fama; todas diferentes, pero todas compartiendo la valentía de luchar para conseguir sus propios sueños.

COMPAÑÍA ELS CARLINS
La Companyia Els Carlins es la heredera natural del histórico Casal Familiar Recreatiu, una entidad centenaria con una gran tradición teatral que se disolvió como tal, el mes de marzo del 2020 y que fue absorbida por la Fundación Privada Cultura y Teatro, que es la entidad administradora del equipamiento y sus actividades, formaciones teatrales y montajes de la Companyia. La Companyia tiene una larga trayectoria teatral con un largo currículum de obras. Las dos últimas producciones de la Companyia Els Carlins son ‘Play Strindberg’ estrenada el 4 de septiembre de 2021 y ‘Somnis de Teatre’ estrenada el 20 de noviembre del mismo año.

Puedes descargar el tríptico de la Mostra de Teatre Amateur aquí: TEATRAM

Duración: 90 minutos


Fitxa artística

AUTOR
Basada en ‘Stage Door’ (1936) d’Edna Ferber i George S. Kaufman
DIRECCIÓ
Iván Padilla Segués
INTÈRPRETS
Maria Sáenz Palau, Txel Vall Ferrer, Olga Bellobí Rubio, Maribel Montardit Bohigas, Dani Ledesma Jiménez, Ivan Padilla Segués, Ignasi Rius Ferrer.

AUTOR
Basada en ‘Stage Door’ (1936) de Edna Ferber y George S. Kaufman
DIRECCIÓN
Iván Padilla Segués
INTÉRPRETES
Maria Sáenz Palau, Txel Vall Ferrer, Olga Bellobí Rubio, Maribel Montardit Bohigas, Dani Ledesma Jiménez, Ivan Padilla Segués, Ignasi Rius Ferrer


Multimèdia


Preus i horaris

Preu: 5 €

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles