Sons de Broadway, Harmònica Alcoiana

MUSICAL

30/05/2014 11:51 hores

L’Orquestra de Plectre Harmònica Alcoiana, presenta aquest innovador espectacle per a aquesta formació que es troba a les portes del seu centenari. Una cuidada selecció de temes dels musicals més importants que han recorregut el món sencer ens farà transportar-nos a l’inigualable districte novaiorqués de Broadway. Aquesta vegada l’orquestra estarà acompanyada pel Cor Els Infants de Sant Josep de la veïna localitat d’Ontinyent, i els solistes Charo Martos i Jordi Sanchez.

————————

La Orquesta de Plectro Armónica Alcoyana, presenta este innovador espectáculo para esta formación que se encuentra a las puertas de su centenario. Una cuidada selección de temas de los musicales más importantes que han recorrido el mundo entero nos hará transportarnos al inigualable distrito neoyorquino de Broadway. Esta vez la orquesta estará acompañada por el Cor Els Infants de Sant Josep de la vecina localidad de Ontinyent, y los solistas Charo Martos y Jordi Sanchez. 

Gènere: Musical
Durada: 120 minuts
Producció: Orquestra de Plectre Harmònica Alcoiana
Preu: 6 i 8 euros (6 euros amb el descompte del Club de l’Espectador)


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles