Sons de Broadway, Harmònica Alcoiana

MUSICAL

30/05/2014 11:51 hores

L’Orquestra de Plectre Harmònica Alcoiana, presenta aquest innovador espectacle per a aquesta formació que es troba a les portes del seu centenari. Una cuidada selecció de temes dels musicals més importants que han recorregut el món sencer ens farà transportar-nos a l’inigualable districte novaiorqués de Broadway. Aquesta vegada l’orquestra estarà acompanyada pel Cor Els Infants de Sant Josep de la veïna localitat d’Ontinyent, i els solistes Charo Martos i Jordi Sanchez.

————————

La Orquesta de Plectro Armónica Alcoyana, presenta este innovador espectáculo para esta formación que se encuentra a las puertas de su centenario. Una cuidada selección de temas de los musicales más importantes que han recorrido el mundo entero nos hará transportarnos al inigualable distrito neoyorquino de Broadway. Esta vez la orquesta estará acompañada por el Cor Els Infants de Sant Josep de la vecina localidad de Ontinyent, y los solistas Charo Martos y Jordi Sanchez. 

Gènere: Musical
Durada: 120 minuts
Producció: Orquestra de Plectre Harmònica Alcoiana
Preu: 6 i 8 euros (6 euros amb el descompte del Club de l’Espectador)


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles