SOS. MEMÒRIA D’UNA PANDÈMIA

VERDCEL

11/03/2021 19:30 hores

“SOS. Memòria d’una pandèmia” és un espectacle, un concert molt especial de presentació del treball artístic, musical, plàstic i literari de VerdCel. Està basat en les seues cançons incloses en aquest nou treball (Llibre-CD) creat en temps de la crisi sanitària. SOS és un concert interdisciplinar que barreja diferents modes d’expressió escènica per així poder arribar a l’espectador a través de diferents sentits i llenguatges, amb l’objectiu d’aprofundir més en el missatge i potenciar l’emotivitat del recital. Hi ha cançons, amb música i lletra, els textos declamats i les recitacions, una cuidada escenografia i atrezzo, projeccions, accions i dansa contemporània.

“SOS. Memòria d’una pandèmia” es un espectáculo, un concierto muy especial de presentación del trabajo artístico, musical, plástico y literario de VerdCel. Está basado en sus canciones incluidas en este nuevo trabajo (Libro-CD) creado en tiempo de la crisis sanitaria. SOS es un concierto interdisciplinar que mezcla diferentes formas de expresión escénica por así poder llegar al espectador a través de diferentes sentidos y lenguajes, con el objetivo de profundizar más en el mensaje y potenciar la emotividad del recital. Hay canciones, con música y letra, los textos declamados y las recitaciones, una cuidada escenografía y atrezzo, proyecciones, acciones y danza contemporánea.


Fitxa artística

Alfons Olmo (veu i guitarra)
Toni Medialdea (guitarres i veus)
Marcel Ferrer (baix, teclats i veus)
Raül Lorenzo (bateria i percussió)

Dansa contemporània: Anna Hierro
Projeccions: Daniel Olmo
Col·laboracions: Rusó Sala, Enric Hernàez, Dídac Rocher, Ivette Nadal


Multimèdia


Preus i horaris

Preu 8 euros

+ Despeses de gestió 1'21€ online

Durada: 75 minuts.

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

* No es vendran entrades abans del concert.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

ATENCIÓ! Llegir detingudament 'Protocol Covid-19'.

Abans de comprar les entrades, tingues present:

Seguint la normativa de reducció d'aforament, hem realitzat blocs d'1, 2 i 3 butaques, deixant butaques lliures entre cada bloc. L'adquisició d'un bloc complet garanteix que a banda i banda hi haurà una butaca buida. Si se selecciona únicament 1 seient d'un bloc de 2, accepta que al seu costat se sente una persona desconeguda.

- Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

Antes de comprar tus entradas, ten en cuenta lo siguiente:

Siguiendo la normativa de reducción de aforo, hemos realizado bloques de 1, 2 y 3 butacas, dejando butacas libres entre cada bloque. La adquisición de un bloque completo garantiza que a ambos lados habrá una butaca vacía. Si se selecciona únicamente 1 asiento de un bloque de 2, acepta que a su lado se siente una persona desconocida.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

--------

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

Calendari d'espectacles