SPANISH BRASS (A)LIVE

AMICS DE LA MÚSICA

10/04/2021 19:00 hores

Amb més de 30 anys de trajectòria en el món de la música de cambra, Spanish Brass és un dels quintets més dinàmics i consolidats del panorama musical espanyol. L’any 1996 va obtindre el Primer Premi del 6é Concurs Internacional per a Quintets de Metalls “Ville de Narbonne” (França), considerat el més prestigiós per a aquesta formació. En 2017 va rebre el 1r Premi Bankia al Talent Musical en la Comunitat Valenciana i, en 2019, el Premi Espai Ter de Torroella de Montgrí (Girona) i dos Premis Carles Santos. En 2020 ha rebut el Premi Nacional de Música atorgat pel Ministeri de Cultura.

Con más de 30 años de trayectoria en el mundo de la música de cámara, Spanish Brass es uno de los quintetos más dinámicos y consolidados del panorama musical español. El año 1996 obtuvo el Primer Premio del 6º Concurso Internacional para Quintetos de Metales “Ville de Narbonne” (Francia), considerado el más prestigioso para esta formación. En 2017 recibió el I Premio Bankia al Talent Musical en la Comunitat Valenciana y, en 2019, el Premio Espai Ter de Torroella de Montgrí (Girona) y dos Premios Carles Santos. En 2020 ha recibido el Premio Nacional de Música otorgado por el Ministerio de Cultura.

Programa de mà del concert.


Fitxa artística

Carlos Benetó Grau
Trompeta

Juanjo Serna Salvador
Trompeta

Manolo Pérez Ortega
Trompa

Indalecio Bonet Manrique
Trombó

Sergio Finca Quirós
Tuba


Multimèdia


Preus i horaris

Preu 20 euros

+ Despeses de gestió 1'21€ online

Les entrades es vendra en la seu de l'Associació d'Amics de la Música i a través de TicketAlcoi.

* No es vendran entrades abans del concert.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

ATENCIÓ! Llegir detingudament 'Protocol Covid-19'.

Abans de comprar les entrades, tingues present:

Seguint la normativa de reducció d'aforament, hem realitzat blocs d'1, 2 i 3 butaques, deixant butaques lliures entre cada bloc. L'adquisició d'un bloc complet garanteix que a banda i banda hi haurà una butaca buida. Si se selecciona únicament 1 seient d'un bloc de 2, accepta que al seu costat se sente una persona desconeguda.

- Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

Antes de comprar tus entradas, ten en cuenta lo siguiente:

Siguiendo la normativa de reducción de aforo, hemos realizado bloques de 1, 2 y 3 butacas, dejando butacas libres entre cada bloque. La adquisición de un bloque completo garantiza que a ambos lados habrá una butaca vacía. Si se selecciona únicamente 1 asiento de un bloque de 2, acepta que a su lado se siente una persona desconocida.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

--------

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

Calendari d'espectacles