SPECTACULAR FILM MUSIC / MÚSICA DE CINE

AMICS DE LA MÚSICA

22/03/2024 20:00 hores

SPECTACULAR FILM MUSIC

A través dels anys i en el desenvolupament de la història del cinema, hi ha hagut música de pel·lícules famoses que alhora s’ha destacat en gran mesura. Es van compondre bandes sonores que només escoltant un fragment ens transporten a aquest film que tants records ens porta.

La música del cinema ha contribuït a l’èxit de certes pel·lícules, on la música n’és un dels elements més rellevants. Des dels inicis del cinema sonor, hi ha hagut importants compositors que van aportar el seu mestratge a aquest fantàstic univers de la pantalla gegant: Max Steiner, Miklós Rózsa, Dimitri Tiomkin, George Gerswhin, Henry Mancini, Bernard Herrmann, Enni Morricone, John Barry, John Williams , James Horner o Hans Zimmer, per citar-ne uns quants. Molts van aconseguir nominacions i Oscars de l’Acadèmia, així com altres premis internacionals. Aquest serà el tercer concert dedicat a la Música de Cinema que produeix l’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi en els darrers set anys.

 

SPECTACULAR FILM MUSIC

A través de los años y en el desarrollo de la historia del cine, ha existido música de películas famosas que al mismo tiempo se ha destacado en gran medida. Se compusieron bandas sonoras que con solo escuchar un fragmento nos transportan a ese film que tantos recuerdos nos trae.

La música del cine ha contribuido al éxito de ciertas películas, donde la música es uno de sus elementos más relevantes. Desde los inicios del cine sonoro, han habido importantes compositores que aportaron su maestría a ese fantástico universo de la pantalla gigante: Max Steiner, Miklós Rózsa, Dimitri Tiomkin, George Gerswhin, Henry Mancini, Bernard Herrmann, Ennio Morricone, John Barry, John Williams, James Horner o Hans Zimmer, por citar unos cuantos. Muchos de ellos consiguieron nominaciones y Oscars de la Academia, así como otros premios internacionales. Este, será el tercer concierto dedicado a la Música de Cine que produce la Asociación de Amigos de la Música de Alcoy en los últimos siete años.


Fitxa artística

CINEMA FESTIVAL PHILARMONIC ORCHESTRA

Piano: Silvia Gómez Maestro

Violí: Evgeni Moryalov

Director artístic: Francesc Estévez

Director musical: Daniel Ferrero Silvaje

 


Tickets

Comprobando disponibilidad de entradas...

Preus i horaris

Preus: 30 €, 25 € i 20 €

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

COMPRAR TICKETS »
Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles