TAM TAM, de Maduixa Teatre – especial inauguració temporada

TEATRE DE CARRER

11/07/2014 10:39 hores

TAM TAM és un espectacle de carrer que combina teatre i dansa en altura a ritmes de tambors i música en directe. Sis originals personatges passegen per la ciutat de manera sincronitzada marcats pels potents ritmes de la música. El so, la veu, el moviment, una relació directa amb el públic i molta energia que sorprendrà les mirades de grans i xicotets. La utilització de xanques de gran altura i un original vestuari fan que aquest espectacle siga impactant. Estrenat oficialment en Fira Tàrrega 2012, també ha participat en el Carnestoltes de Nice (França) 2013. A més, va ser l’encarregat d’inaugurar les Falles de València 2012 amb un muntatge per a 40.000 espectadors.

——————

TAM TAM es un espectáculo de calle que combina teatro y danza en altura a ritmos de tambores y música en directo. Seis originales personajes pasean por la ciudad de manera sincronizada marcados por los potentes ritmos de la música. El sonido, la voz, el movimiento, una relación directa con el público y mucha energía que sorprenderá las miradas de grandes y pequeños. La utilización de zancos de gran altura y un original vestuario hacen que este espectáculo sea impactante. Estrenado oficialmente en Feria Tàrrega 2012, también ha participado en Carnestoltes de Nice (Francia) 2013. Además, fue el encargado de inaugurar las Fallas de Valencia 2012 con un montaje para 40.000 espectadores.

*Itinerari: al voltant de la plaça d’Espanya i del Teatre Calderón
Gènere: Teatre de carrer
Producció: Maduixa Teatre

Tam Tam Maduixa Teatre from maduixa teatre on Vimeo.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles