TAM TAM, de Maduixa Teatre – especial inauguració temporada

TEATRE DE CARRER

11/07/2014 10:39 hores

TAM TAM és un espectacle de carrer que combina teatre i dansa en altura a ritmes de tambors i música en directe. Sis originals personatges passegen per la ciutat de manera sincronitzada marcats pels potents ritmes de la música. El so, la veu, el moviment, una relació directa amb el públic i molta energia que sorprendrà les mirades de grans i xicotets. La utilització de xanques de gran altura i un original vestuari fan que aquest espectacle siga impactant. Estrenat oficialment en Fira Tàrrega 2012, també ha participat en el Carnestoltes de Nice (França) 2013. A més, va ser l’encarregat d’inaugurar les Falles de València 2012 amb un muntatge per a 40.000 espectadors.

——————

TAM TAM es un espectáculo de calle que combina teatro y danza en altura a ritmos de tambores y música en directo. Seis originales personajes pasean por la ciudad de manera sincronizada marcados por los potentes ritmos de la música. El sonido, la voz, el movimiento, una relación directa con el público y mucha energía que sorprenderá las miradas de grandes y pequeños. La utilización de zancos de gran altura y un original vestuario hacen que este espectáculo sea impactante. Estrenado oficialmente en Feria Tàrrega 2012, también ha participado en Carnestoltes de Nice (Francia) 2013. Además, fue el encargado de inaugurar las Fallas de Valencia 2012 con un montaje para 40.000 espectadores.

*Itinerari: al voltant de la plaça d’Espanya i del Teatre Calderón
Gènere: Teatre de carrer
Producció: Maduixa Teatre

Tam Tam Maduixa Teatre from maduixa teatre on Vimeo.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles