TARÁNTULA

DE TIRSO CALERO

29/01/2022 20:00 hores

Sara Reverte va ser una antiga model que ara té 42 anys i s’acaba de casar amb el prestigiós jutge Adolfo Bernabéu. Per culpa d’un accident automobilístic, Sara és cega. El 31 de desembre, mentre la ciutat celebra l’arribada de l’any nou, Sara s’enfrontarà a l’assalt a la seua casa de dos atracadors… però res és el que sembla i Sara demostrarà que és una dona amb molts recursos. Igual que fan les taràntules per a defensar el seu territori, Sara està disposada a tot per a sobreviure en la nit més perillosa de la seua vida.

Sara Reverte fue una antigua modelo que ahora tiene 42 años y se acaba de casar con el prestigioso juez Adolfo Bernabéu. Por culpa de un accidente automovilístico, Sara es ciega. El 31 de diciembre, mientras la ciudad celebra la llegada del año nuevo, Sara se va a enfrentar al asalto en su casa de dos atracadores… pero nada es lo que parece y Sara va a demostrar que es una mujer con muchos recursos. Al igual que hacen las tarántulas para defender su territorio, Sara está dispuesta a todo para sobrevivir en la noche más peligrosa de su vida.


Fitxa artística

Autoria i direcció
Tirso Calero

Intèrprets
Laia Alemany, Armando del Río i Jon Arias


Preus i horaris

Preu 10 i 12 euros

Durada: 90 minuts

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles