TARZÁN

BALLET NOEL BARROSO / AL TEU RITME – ESTUDIO DE DANZA

10/06/2023 17:30 hores

Kerchak, líder d’un grup de goril·les, i la seua dona Kala lamenten la mort del seu fill a les mans d’un lleopard anomenat Sabor.

Kala troba a un bebé abandonat a la selva africana, l’adopta i el nomena Tarzán. El xiquet creixerà desenvolupant els instints dels animals, però Kerchak, tem el poder que puga aconseguir el xicotet humà.

Tarzán no tardarà massa a fer-se amic del científic Porter i de la seua bella filla Jane, descobrint que existeix un altre món més enllà dels alts arbres de la jungla.

Kerchak, líder de un grupo de gorilas, y su mujer Kala lamentan la muerte de su hijo a manos de un leopardo llamado Sabor.

Kala encuentra a un bebé abandonado en la selva africana, o adopta y le llama Tarzán. El niño crecerá desarrollando los instintos de los animales, pero Kerchak, teme el poder que pueda alcanzar el pequeño humano.

Tarzán no tardará demasiado en hacerse amigo del científico Porter y de su hermosa hija Jane, descubriendo que existe otro mundo más allá de los altos árboles de la jungla.


Fitxa artística

Direcció i coreógraf: Noel Barroso López
Coreógrafa: Sheila Ragel Ruiz.
Vestuari: Rufina Ruiz Rodriguez
Arranjaments musicals: Jacobo Berrocal Bautista
Escenografia: Cristina Padrino Oliva

Intèrprets: Alex Carchano, Joana Soler, Oscar Ruiz, Alejandro Navarro, Andrea Jover, Miguel Ilario, Pedro Gonzalez, Dario Sanjuan i Ian Lucas.
Ballarins/ines: Ainhoa Matarredona, Alex Soler, Carla Jimenez, Carmen Ballester, Irene Barrachina, Isabel Company, Julia Vidal, Lia Recio, Maria Martinez, Mireia Rajo, Nicole Donate, Niobe Cordoba, Paula Fuster, Sara Lepe, Sarah Silva.

Agraïments: Carla Dominguez


Preus i horaris

Preu: 20 i 18 €

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles