TEATRE CIRC: LA TORTUGA DE DARWIN

TEATRAM 2020

26/11/2020 20:00 hores

Una anciana arriba a la casa d’un eminent professor d’història. Durant la seua conversa li comenta i assenyala alguns errors que, segons ella, ha comés el professor en el seu llibre d’història. La misteriosa anciana és ni més ni menys que Harriet, la tortuga que Darwin va portar amb ell des de les illes Galápagos en 1836. La Tortuga de Darwin, escrita pel reconegut dramaturg espanyol Juan Mayorga, delecta, diverteix i commou. És una obra enginyosa, apassionant i reflexiva, a més de sorprenent per la solidesa dels seus missatges.

Una anciana llega a la casa de un eminente profesor de historia. Durante su conversación le comenta y señala algunos errores que, según ella, ha cometido el profesor en su libro de historia. La misteriosa anciana es nada menos que Harriet, la tortuga que Darwin trajo con él desde las islas Galápagos en 1836. La Tortuga de Darwin, escrita por el reconocido dramaturgo español Juan Mayorga, deleita, divierte y conmueve. Es una obra ingeniosa, apasionante y reflexiva, además de sorprendente por la solidez de sus mensajes.


Fitxa artística

Intèrprets
Àngels Vicedo, Enric M. Piera, Dolo Martí i Ximo Llorens

Direcció
Adolfo Mataix


Preus i horaris

Preu 8 euros

+ Despeses de gestió 1'21€ online

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

* No es vendran entrades abans de la funció.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

ATENCIÓ! Llegir detingudament 'Protocol Covid-19'.

Abans de comprar les entrades, tingues present:

Seguint la normativa de reducció d'aforament, hem realitzat blocs d'1, 2 i 3 butaques, deixant butaques lliures entre cada bloc. L'adquisició d'un bloc complet garanteix que a banda i banda hi haurà una butaca buida. Si se selecciona únicament 1 seient d'un bloc de 2, accepta que al seu costat se sente una persona desconeguda.

- Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

Antes de comprar tus entradas, ten en cuenta lo siguiente:

Siguiendo la normativa de reducción de aforo, hemos realizado bloques de 1, 2 y 3 butacas, dejando butacas libres entre cada bloque. La adquisición de un bloque completo garantiza que a ambos lados habrá una butaca vacía. Si se selecciona únicamente 1 asiento de un bloque de 2, acepta que a su lado se siente una persona desconocida.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

--------

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

Calendari d'espectacles