TEDx Alcoi – Decisions vitals al final de la vida

16/12/2014 17:32 hores

I ja ho tenim ací! El nostre primer TEDxAlcoiSalon de 2015 i el primer que es celebra al Teatre Calderón d’Alcoi.

De la mà de Nuria Doménech Climent reflexionarem sobre les decisions vitals al final de la vida. Hi ha tres aspectes que proposarem en TEDxAlcoiSalon, i amb els quals posarem en comú les diferents formes de veure-ho, i fins i tot experiències de com s’han dut a terme, tant per malalts com per familiars. L’objectiu és traure a la llum temes que, a pesar que estan en la primera línia dels afectats, es tracten de gairell o fins i tot es consideren tabús. Estem segurs de generar un debat i, per què no, escoltar experiències en primera persona d’aquells que vulguen compartir-les.

Y ya lo tenemos aquí! Nuestro primer TEDxAlcoiSalon de 2015 y el primero que se celebra en el Teatre Calderón d’Alcoi.

De la mano de Nuria Doménech Climent reflexionaremos sobre las decisiones vitales al final de la vida. Hay tres aspectos que propondremos en TEDxAlcoiSalon, y con los que pondremos en común las diferentes forma de verlo, e incluso experiencias de cómo se han llevado a cabo, tanto por enfermos como por familiares. El objetivo es sacar a la luz temas que, a pesar de que están en la primera línea de los afectados, se tratan de soslayo o incluso se consideran tabúes. Estamos seguros de generar un debate y, por qué no, escuchar experiencias en primera persona de aquellos que quieran compartirlas.

 

Per apuntar-se, ací.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles