THE BEST OF LEO BASSI- Leo Bassi

TEATRE D'HUMOR

05/09/2014 06:51 hores

Leo Bassi, el bufó per antonomàsia, ha preparat un esdeveniment teatral especial, “The Best of”, un espectacle que recopila els millors moments de la seua carrera. Com ell mateix afirma: “He volgut fer alguna cosa per al meu propi plaer, ajuntant en una mateixa obra els moments que més m’han agradat de la suma dels meus espectacles. Sovint al còmic li succeeix que quan estrena una nova obra, sent tristesa en abandonar textos antics, que són com a vells amics. Ací, finalment, vaig a reunir- me amb els més volguts. Quina alegria”. Noranta minuts antològics de l’hereu d’una estirp de pallassos que va fer del riure un arma pacífica per al canvi. Que tremolen la banca, les religions, la dreta i els poders establits perquè Bassi va a traure les seues pintures de guerra.

————————-

Leo Bassi, el bufón por antonomasia, ha preparado un evento teatral especial, “The Best of”, un espectáculo que recopila los mejores momentos de su carrera. Como él mismo afirma: “He querido hacer algo para mi propio placer, juntando en una misma obra los momentos que más me han gustado de la suma de mis espectáculos. A menudo al cómico le sucede que cuando estrena una nueva obra, siente tristeza al abandonar textos antiguos, que son como viejos amigos. Aquí, finalmente, voy a reunirme con los más queridos. Qué alegría”. Noventa minutos antológicos del heredero de una estirpe de payasos que hizo de la risa un arma pacífica para el cambio. Que tiemblen la banca, las religiones, la derecha y los poderes establecidos porque Bassi va a sacar sus pinturas de guerra.

Durada: 90 minuts
Gènere: Teatre d’humor
Idioma: castellano
Producció: Yllana

Preu: 8, 10 i 12 euros. Amb descompte del Club de l’Espectador


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles