THE GAGFATHER- Yllana

CLOWN

16/12/2014 17:44 hores

En ‘The Gagfather’ un honest ciutadà es veu embolicat de forma fortuïta en una rocambolesca trama de corrupció, apostes il·legals i diners bruts. Amb ell ens endinsarem en els baixos fons d’una ciutat, ple de personatges absurds i situacions delirants que ens permeten retratar d’una forma sempre humorística, però no eximeix de reflexió i sarcasme, amb aqueix toc “Yllana”, valors com el dels diners, el poder i valor de l’amistat.

En ‘The Gagfather’ un honesto ciudadano se ve envuelto de forma fortuita en una rocambolesca trama de corrupción, apuestas ilegales y dinero sucio. Con él nos adentraremos en los bajos fondos de una ciudad, lleno de personajes disparatados y situaciones delirantes que nos permiten retratar de una forma siempre humorística, pero no exenta de reflexión y sarcasmo, con ese toque “Yllana”, valores como el del dinero, el poder y valor de la amistad.

Durada: 80 minuts
Gènere: Clown
Idioma: Castellano
Direcció: Yllana
Intèrprets: Fidel Fernández, Juan Francisco Ramos, Luis Cao, Juan Fran Dorado i Jony Elías
Producció: Yllana

Preu: 8, 10 i 12 euros (amb el descompte del Club de l’Espectador). Entrades a la venda a taquilla i a través d’InstanTicket.es. Els descomptes només són aplicables comprant les entrades en taquilla


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles