THE GAGFATHER- Yllana

CLOWN

16/12/2014 17:44 hores

En ‘The Gagfather’ un honest ciutadà es veu embolicat de forma fortuïta en una rocambolesca trama de corrupció, apostes il·legals i diners bruts. Amb ell ens endinsarem en els baixos fons d’una ciutat, ple de personatges absurds i situacions delirants que ens permeten retratar d’una forma sempre humorística, però no eximeix de reflexió i sarcasme, amb aqueix toc “Yllana”, valors com el dels diners, el poder i valor de l’amistat.

En ‘The Gagfather’ un honesto ciudadano se ve envuelto de forma fortuita en una rocambolesca trama de corrupción, apuestas ilegales y dinero sucio. Con él nos adentraremos en los bajos fondos de una ciudad, lleno de personajes disparatados y situaciones delirantes que nos permiten retratar de una forma siempre humorística, pero no exenta de reflexión y sarcasmo, con ese toque “Yllana”, valores como el del dinero, el poder y valor de la amistad.

Durada: 80 minuts
Gènere: Clown
Idioma: Castellano
Direcció: Yllana
Intèrprets: Fidel Fernández, Juan Francisco Ramos, Luis Cao, Juan Fran Dorado i Jony Elías
Producció: Yllana

Preu: 8, 10 i 12 euros (amb el descompte del Club de l’Espectador). Entrades a la venda a taquilla i a través d’InstanTicket.es. Els descomptes només són aplicables comprant les entrades en taquilla


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles