THE SAMURAI OF THE DRUMS

DRUM TAO - ÓPERA 2001

27/12/2016 12:08 hores

‘The Samurai of the Drums’ és un impressionant espectacle musical en el qual la companyia japonesa Drum Tao realitza una autèntica batalla de percussió amb tambors Wadaiko, de fins a 1’7 metres d’altura i més de 400 quilos de pes. Amb set milions d’espectadors i una gira que els ha portat per tot el món, el grup nipó s’ha convertit en poc temps en una de les companyies més prestigioses del país del sol naixent.

‘The Samurai of the Drums’ es un impresionante espectáculo musical en el que la compañía japonesa Drum Tao realiza una auténtica batalla de percusión con tambores Wadaiko, de hasta 1’7 metros de altura y más de 400 kilos de peso. Con siete millones de espectadores y una gira que les ha llevado por todo el mundo, el grupo nipón se ha convertido en poco tiempo en una de las compañías más prestigiosas del país del sol naciente.

Gènere: Gran percussió
Producció: Drum Tao, Ópera 2001

* Preu de les entrades: 20 euros (preu en promoció comprant l’entrada abans del 17 de febrer). Després d’aquesta data, 25 i 30 euros (públic general) – 25 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.instanticket.es.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles