THE SAMURAI OF THE DRUMS

DRUM TAO - ÓPERA 2001

27/12/2016 12:08 hores

‘The Samurai of the Drums’ és un impressionant espectacle musical en el qual la companyia japonesa Drum Tao realitza una autèntica batalla de percussió amb tambors Wadaiko, de fins a 1’7 metres d’altura i més de 400 quilos de pes. Amb set milions d’espectadors i una gira que els ha portat per tot el món, el grup nipó s’ha convertit en poc temps en una de les companyies més prestigioses del país del sol naixent.

‘The Samurai of the Drums’ es un impresionante espectáculo musical en el que la compañía japonesa Drum Tao realiza una auténtica batalla de percusión con tambores Wadaiko, de hasta 1’7 metros de altura y más de 400 kilos de peso. Con siete millones de espectadores y una gira que les ha llevado por todo el mundo, el grupo nipón se ha convertido en poco tiempo en una de las compañías más prestigiosas del país del sol naciente.

Gènere: Gran percussió
Producció: Drum Tao, Ópera 2001

* Preu de les entrades: 20 euros (preu en promoció comprant l’entrada abans del 17 de febrer). Després d’aquesta data, 25 i 30 euros (públic general) – 25 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.instanticket.es.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles