TOCATICO- TOCATÀ – Mostra de Teatre

FACTORÍA LOS SÁNCHEZ

04/04/2017 15:11 hores

Factoría Los Sánchez i Imaginary Landscape Factory s’endinsen en un ambiciós projecte teatral: un nou espectacle per a xiquets que naix a partir de la música de Carles Santos. Pot semblar una bogeria teixir un espectacle a partir de l’univers Santos dirigit a xiquets d’entre 1 i 5 anys si tenim en compte la provocació constant tant formal com temàtica de les seves obres. Precisament es tracta de treballar amb l’essència de la seva proposta creativa: la provocació a partir del joc i el trencament amb les estructures rígides i tradicionals.

Factoría Los Sánchez y Imaginary Landscape Factory se adentran en un ambicioso proyecto teatral: un nuevo espectáculo para niños que nace a partir de la música de Carles Santos. Puede parecer una locura tejer un espectáculo a partir del universo Santos dirigido a niños de entre 1 y 5 años si tenemos en cuenta la provocación constante tanto formal como temática de sus obras. Precisamente se trata de trabajar con la esencia de su propuesta creativa: la provocación a partir del juego y la rotura con las estructuras rígidas y tradicionales.

Durada: 30 minuts + 10 minuts d’interacció amb els xiquets i xiquetes
Gènere: Teatre per a la primera infància, des d’1 any fins als 5 anys. Espectacle de proximitat damunt l’escenari del teatre
Direcció: Rafa Sánchez
Música: Carles Santos Ventura
Intèrprets: Juanjo Villarroya, Rafa Sánchez i Anna Fonollosa
Producció: Factoría los Sánchez i Imaginary Landscape Factory

* Funció escolar concertada.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles