TORTUGA, L’ILLA D’EN TRESOT- La Pera llimonera

TEATRE INFANTIL

05/09/2014 06:28 hores

Tortuga. La llegenda diu que és una illa on hi ha un gran tresor que mai ningú no ha pogut trobar. Expliquen que és plena de terribles monstres i de perillosos encanteris, i tothom sap que molts vaixells hi han anat però que cap d’ells no ha tornat… Amb aquest espectacle ens apropem al món de la pirateria dels segles XVII i XVIII, tan tòpica i característica de les novel·les i pel·lícules i del nostre imaginari. Gràcies a l’encontre casual dels nostres protagonistes, viatjarem, seguint els passos dels seus avantpassats, amb els pirates que solcaven el mar del Carib creient-se lliures de l’esclavatge que regnava en els vaixells de l’època, per tornar a l’actualitat i conèixer com s’han transformat i què són per a nosaltres la pirateria i l’esclavitud en el món que ens envolta.

——————-

Tortuga. La leyenda dice que es una isla donde hay un gran tesoro que nunca nadie ha podido encontrar. Cuentan que está llena de terribles monstruos y de peligrosos hechizos, y todo el mundo sabe que muchos barcos han ido pero que ninguno de ellos ha vuelto… Con este espectáculo nos acercamos al mundo de la piratería de los siglos XVII y XVIII, tan tópica y característica de las novelas y películas y de nuestro imaginario. Gracias al encuentro casual de nuestros protagonistas, viajaremos, siguiendo los pasos de sus antepasados, con los piratas que surcaban el mar del Caribe creyéndose libres de la esclavitud que reinaba en los barcos de la época, para volver a la actualidad y conocer como se han transformado y qué son para nosotros la piratería y la esclavitud en el mundo que nos rodea.

Durada: 60 minuts
Gènere: Teatre infantil
Idioma: valencià
Direcció: Toni Albà
Producció: La Pera Llimonera

Preu: 6 i 7 euros

* Premi a la Millor Interpretació Masculina a Fetén 2012 per a Pere Casanovas i Pere Romagosa.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles