TOSCA

ÓPERA 2001

27/12/2016 11:53 hores

Tosca és sens dubte una de les principals i més populars creacions de Puccini, qui al costat dels seus habituals ‘llibretistes’ Luiggi Illica i Giuseppe Giacosa van donar vida a aquesta dramàtica òpera basada en l’obra homònima del francès Victorien Sardou. Estrenada a Roma en 1900, és una de les composicions més impactants i colpidores de l’escola Verista italiana, començada a la fi del segle XIX per Mascagni i Leoncavallo amb ‘Cavalleria rusticana’ i ‘Pagliacci’ respectivament.

Tosca es sin duda una de las principales y más populares creaciones de Puccini, quien junto a sus habituales libretistas Luiggi Illica y Giuseppe Giacosa dieron vida a esta dramática ópera basada en la obra homónima del francés Victorien Sardou. Estrenada en Roma en 1900, es una de las composiciones más impactantes y sobrecogedoras de la escuela Verista italiana, comenzada a finales del siglo XIX por Mascagni y Leoncavallo con ‘Cavalleria rusticana’ y ‘Pagliacci’ respectivamente.

Durada: 120 minuts
Gènere: Ópera
Idioma: Italià amb subtítols en castellà
Autor: Giacomo Puccini
Direcció: Martin Mázik
Intèrprets: solistes, cor i orquestra d’Ópera 2001. Amb la participació especial del Cor de Veus Blanques de Sant Roc d’Alcoi
Producció: Òpera 2001 – Associació d’Amics de la Música d’Alcoi

* Preu de les entrades: 25, 37’5 i 45 euros (públic general). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.instanticket.es


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles