TOSCA

ÓPERA 2001

27/12/2016 11:53 hores

Tosca és sens dubte una de les principals i més populars creacions de Puccini, qui al costat dels seus habituals ‘llibretistes’ Luiggi Illica i Giuseppe Giacosa van donar vida a aquesta dramàtica òpera basada en l’obra homònima del francès Victorien Sardou. Estrenada a Roma en 1900, és una de les composicions més impactants i colpidores de l’escola Verista italiana, començada a la fi del segle XIX per Mascagni i Leoncavallo amb ‘Cavalleria rusticana’ i ‘Pagliacci’ respectivament.

Tosca es sin duda una de las principales y más populares creaciones de Puccini, quien junto a sus habituales libretistas Luiggi Illica y Giuseppe Giacosa dieron vida a esta dramática ópera basada en la obra homónima del francés Victorien Sardou. Estrenada en Roma en 1900, es una de las composiciones más impactantes y sobrecogedoras de la escuela Verista italiana, comenzada a finales del siglo XIX por Mascagni y Leoncavallo con ‘Cavalleria rusticana’ y ‘Pagliacci’ respectivamente.

Durada: 120 minuts
Gènere: Ópera
Idioma: Italià amb subtítols en castellà
Autor: Giacomo Puccini
Direcció: Martin Mázik
Intèrprets: solistes, cor i orquestra d’Ópera 2001. Amb la participació especial del Cor de Veus Blanques de Sant Roc d’Alcoi
Producció: Òpera 2001 – Associació d’Amics de la Música d’Alcoi

* Preu de les entrades: 25, 37’5 i 45 euros (públic general). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.instanticket.es


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles