TRES TENORES EN CONCIERTO

AMICS DE LA MÚSICA

25/10/2020 19:30 hores

Un concert d’òpera, sarsuela, napolitanes, cançons molt del gust del públic. Els famosos ‘Tres Tenores’, Plácido Domingo, Josep Carreras i Luciano Pavarotti, van popularitzar aquest format de gala lírica, arribant a tota mena d’espectadors, des dels més iniciats fins als menys acostumats a la lírica, aconseguint un triomf que encara hui és recordat.

Un concierto de ópera, zarzuela, napolitanas, canciones muy del gusto del público. Los famosos ‘Tres Tenores’, Plácido Domingo, Josep Carreras y Luciano Pavarotti, popularizaron este formato de gala lírica, llegando a todo tipo de espectadores, desde los más iniciados hasta los menos acostumbrados a la lírica, consiguiendo un triunfo que todavía hoy es recordado.

Programa de mà del concert.


Fitxa artística

Intèrprets
Alejandro Roy, Jesús Álvarez i Vicent Romero, tenors
Juan Gadea Fullana, piano

Producció
Associació d'Amics de la Música d'Alcoi


Preus i horaris

Preu 15 i 25 euros

Durada: 90 minuts.

+ Despeses de gestió 1'21€ online

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

* No es vendran entrades abans del concert.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

ATENCIÓ! Llegir detingudament 'Protocol Covid-19'.

Abans de comprar les entrades, tingues present:

Seguint la normativa de reducció d'aforament, hem realitzat blocs d'1, 2 i 3 butaques, deixant butaques lliures entre cada bloc. L'adquisició d'un bloc complet garanteix que a banda i banda hi haurà una butaca buida. Si se selecciona únicament 1 seient d'un bloc de 2, accepta que al seu costat se sente una persona desconeguda.

- Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

 

Antes de comprar tus entradas, ten en cuenta lo siguiente:

Siguiendo la normativa de reducción de aforo, hemos realizado bloques de 1, 2 y 3 butacas, dejando butacas libres entre cada bloque. La adquisición de un bloque completo garantiza que a ambos lados habrá una butaca vacía. Si se selecciona únicamente 1 asiento de un bloque de 2, acepta que a su lado se siente una persona desconocida.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

--------

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

Calendari d'espectacles