TRES X DEU

CIUTAT BIG BAND & ANDREU VALOR

22/03/2017 12:44 hores

Les efemèrides s’acumulen durant aquest any 2017. En aquesta ocasió celebrem una nova data marcada clarament per la música en els seus diversos estils. La Ciutat Bing Band i el cantautor Andreu Valor han volgut així celebrar els seus respectius 10 anys d’història amb el Teatre Calderón d’Alcoi. A més, comptaran amb la participació d’altres amics i amigues convidades com Hiroshi Fujii, Eva Romero i Hugo Mas.

Las efemérides se acumulan durante este año 2017. En esta ocasión celebramos una nueva fecha marcada claramente por la música en sus más diversos estilos. La Ciutat Bing Band y el cantautor Andreu Valor han querido así celebrar sus respectivos 10 años de historia con el Teatro Calderón de Alcoi. Además, contarán con la participación de otros amigos y amigas invitadas como Hiroshi Fujii, Eva Romero y Hugo Mas.

Gènere: Música
Intèrprets: Ciutat Big Band, Andreu Valor, Hiroshi Fujii, Eva Romero i Hugo Mas
Direcció musical: Moisés Olcina
Producció: Institu Valencià de Cultura i Teatre Calderón d’Alcoi

* Preu de les entrades: 12 euros (públic general), 10 euros (socis del Club de l’Espectador) i 8 euros (joves de fins a 25 anys). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.ticketalcoi.com.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles