Typical, Teatre d’Estiu al Carrer

TEATRE DE CARRER

18/06/2014 10:27 hores

Typical és un espectacle que ens porta records, moments inoblidables, la seua banda sonora, les seues aromes. Aquests personatges ens portaran a la dècada dels 70, on el turisme començava a fer furor en un país que intentava treure’s la mandra. Des de la costa al món rural un frenesí d’aire fresc intentava obrir-se pas dins de la boira en la qual vivíem. Època marcada per la televisió, l’única que teníem i que ens servia com a vàlvula de fuita. Typical vol ser un espectacle divertit on ens mirem en un espill i a qui per edat, no ho haja viscut, conega aquesta porció de la nostra història. És un espectacle itinerant amb música, coreografies i amb pirotècnica. Senyores i senyors que el primer raig de sol faça que sone ja la banda.

————————

Typical es un espectáculo que nos trae recuerdos, momentos inolvidables, su banda sonora, sus aromas. Estos personajes nos llevarán a la década de los 70, donde el turismo empezaba a hacer furor en un país que intentaba desperezarse. Desde la costa al mundo rural un frenesí de aire fresco intentaba abrirse paso dentro de la niebla en la que vivíamos. Época marcada por la televisión, la única que teníamos y que nos servía como válvula de escape. Typical quiere ser un espectáculo divertido donde nos miremos en un espejo y a quién por edad, no lo haya vivido, conozca esta porción de nuestra historia. Es un espectáculo itinerante con música, coreografías y con pirotécnica. Señoras y señores que el primer rayo de sol haga que suene ya la banda. 

Gènere: Espectacle de carrer itinerant
Producció: Nacho Vilar Producciones i Producciones Gaupasa
Recorregut: Des del Centre Cultural d’Alcoi pel carrer Sant Llorenç fins acabar a la Plaça de Dins.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles