Un aire de família, dirigida per Pau Durà -Mostra de Teatre-

TEATRE

30/03/2014 11:20 hores

La mare i dos fills casats. Al Jordi li han anat bé les coses, al Quim, no tant. També hi apareix la Bet, la filla, una soltera ferotge… Tots ells coexisteixen de manera cordial des de fa molt de temps. Aquest vespre es veuen tots ells amb motiu de la reunió setmanal de divendres al restaurant del Quim, i les coses no estant anant com haurien d’anar… I quan el Tomàs, el cambrer, s’hi fica entremig de les històries familiars, l’aparent alegria pren l’aspecte d’una venjança en tota regla.

La madre y dos hijos casados. A Jordi le han ido bien las cosas, a Quim, no tanto. También aparece la Bet, la hija, una soltera feroz… Todos ellos coexisten de manera cordial desde hace mucho tiempo. Esta noche se ven todos ellos con motivo de la reunión semanal de viernes en el restaurante de Quim, y las cosas no están yendo como tendrían que ir… Y cuando Tomàs, el camarero, se mete entremedias de las historias familiares, la aparente alegría toma el aspecto de una venganza en toda regla.

Gènere: Comèdia dramàtica
Durada: 90 minuts
Idioma: Català
Producció: Teatre Romea i Intent Produccions
Intèrprets: Sílvia Bel, Francesc Orella, Maite Gil, Ramon Madaula, Cristina Genebat i Jacob Torres
Direcció: Pau Durà


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles