UNIÓ DEMOCRÀTICA DE PENSIONISTES UDP

MÚSICA SIMFÒNICA

15/09/2015 11:51 hores

Concert Organitzat per la Unió Democràtica de Pensionistes UDP, on s’escoltaren Preludis, romanços i cors de les Sarsueles més famoses. Amb un planter de solistes d’excepció, tots ells acompanyats per l’Orquestra Simfònica Alcoiana a les ordres del seu titular Gregori Casasempere Gisbert.

Concierto Organizado por la Unión Democrática de Pensionistas UDP, donde se escucharan Preludios, romanzas y coros de las Zarzuelas más famosas. Con una plantilla de solistas de excepción, todos ellos acompañados por la Orquesta Sinfónica Alcoyana a las órdenes de su titular Gregori Casasempere Gisbert.

Durada: 150 minuts
Gènere: Música
Direcció: Gregori Casasempere – Enrique J. Peidro Baldó (cor)
Intèrprets: Orquestra Simfònica Alcoiana, Coral Serpis UDP d’Alcoi, Orfeó Just Sansalvador de Cocentaina i l’Agrupació Gales Líriques d’Alacant
Producció: Unió Democràtica de Pensionistes UDP

* Amb invitació. Per a més informació contactar amb la Unió Democràtica de Pensionistes UDP d’Alcoi.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles