UNIVERSAL SYMPHONY ORCHESTRA

ASS. AMICS DE LA MÚSICA

22/03/2017 12:40 hores

La Universal Symphony Orchestra, integrada per 60 músics professionals en la seua majoria de la Comunitat Valenciana, ofereix un espectacle únic a Espanya que porta emocionant a espectadors des del seu inici de gira en 2014. Una aposta de qualitat que ofereix versions originals de pel·lícules tan memorables com Los 7 Magníficos, Robin Hood ‘Príncipe de los Ladrones’, Forrest Gump, Jurassic Park, Star Wars… Aquest concert està dedicat a la Capitania de la Filà Verds 2018.

La Universal Symphony Orchestra, integrada por 60 músicos profesionales en su mayoría de la Comunidad Valenciana, ofrece un espectáculo único en España que lleva emocionando a espectadores desde su inicio de gira en 2014. Una apuesta de calidad que ofrece versiones originales de películas tan memorables como Los 7 Magníficos, Robin Hood ‘Príncipe de los Ladrones’, Forrest Gump, Jurassic Park, Star Wars… Este concierto está dedicado a la Capitanía de la Filà Verds 2018.

Durada: 120 minuts
Gènere: Música de cine
Direcció musical: José Colomina
Producció: Associació d’Amics de la Música d’Alcoi

* Preu de les entrades: 25, 30 i 35 euros (públic general). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.instanticket.es


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles