*AJORNAT* VICENT TORRENT

Nova data: 29 octubre

13/05/2022 00:00 hores

El concert previst per a aquest 13 de maig es trasllada al pròxim 29 d’octubre de 2022. Les entrades comprades per TicketAlcoi.com seran retornades automàticament. Les persones que van comprar les seues entrades en la taquilla del teatre, han de vindre al Calderón en l’horari habitual de taquilla per a recuperar els seus diners. Totes i tots els compradors obtindran una invitació gratuïta per al concert d’octubre. Disculpeu les molèsties.

El músic valencià Vicent Torrent torna als escenaris per a presentar “Racons i Cançons“, el seu espectacle més íntim. Un relat musical i la història de tota una vida dedicada a la música tradicional valenciana. Un concert que serà fidel al seu estil popular, amb lletres que canten als sentiments quotidians sense oblidar el seu vessant més polític i social i al mateix temps un relat musical i la història de tota una vida dedicada a la música tradicional valenciana.

El músico valenciano Vicent Torrent vuelve a los escenarios para presentar “Racons i Cançons“, su espectáculo más íntimo. Un relato musical y la historia de toda una vida dedicada a la música tradicional valenciana. Un concierto que será fiel a su estilo popular, con letras que cantan a los sentimientos cotidianos sin olvidar su vertiente más política y social y al mismo tiempo un relato musical y la historia de toda una vida dedicada a la música tradicional valenciana.


Preus i horaris

Preu 10 i 12 €

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles