VÍCTOR MANUEL

en concert

09/01/2019 17:18 hores

Víctor Manuel porta més de 50 anys sobre l’escenari oferint gires i concerts, i triomfant també com a compositor. Ha enlluernat a moltes generacions amb la seva veu tan particular, sense que les seves cançons passen de moda, tant les que ha compost i cantat ell mateix, com les que ha fet per a altres artistes de renom. A Alcoi, realitzarà un espectacle en el qual presentarà el seu nou disc i no faltaran els seus grans èxits. Un emocionant espectacle ple de records inesborrables.

Víctor Manuel lleva más de 50 años sobre el escenario ofreciendo giras y conciertos, y triunfando también como compositor. Ha deslumbrado a muchas generaciones con su voz tan particular, sin que sus canciones pasen de moda, tanto las que ha compuesto y cantado él mismo, como las que ha hecho para otros artistas de renombre. En Alcoi, realizará un espectáculo en el cual presentará su nuevo disco y no faltarán sus grandes éxitos. Un emocionante espectáculo lleno de recuerdos imborrables.

* Preu de les entrades: 25 i 30 euros.

La venda anticipada d’entrades està esgotada. El 5% de la reserva legal de les localitats es posarà a la venda el dia 9 de febrer a partir de les 11:30 hores en la taquilla del Teatre Calderón.

– Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l’Espectador com en altres conceptes).
– Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.
– Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.
INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles